Видео 3 – Инсталација на WordPress

Ова е третото видео од серијалот 10 видео материјали за тоа како до сопствена веб презентација. Во оваа видео ќе ја инсталираме најдобрата платформа за менаџирање на содржина на интернетот

Прочитај повеќе

Бесплатен хостинг – дали вреди да се ризикува?

Продолжуваме со серијалот на постови кои МКХост и Претприемач ги подготвуваат со цел еден претприемач да го зголеми своето знаење и да не биде затечен во користење на различна техничка

Прочитај повеќе