Видео 3 – Инсталација на WordPress

Ова е третото видео од серијалот 10 видео материјали за тоа како до сопствена веб презентација. Во оваа видео ќе ја инсталираме најдобрата платформа за менаџирање на содржина на интернетот

Прочитај повеќе