Нова услуга од МКхост – Редирекција на .mk домени

МКхост како најголем провајдер за хостинг и домен услуги во Македонија продолжува со своите новости кои го подобруваат искуството на потрошувачите. Најновата услуга која ја овозможивме за нашите клиенти е бесплатна редирекција на домен кон веќе постоечка веб страница или до било која друга веб локација.

До сега истата оваа услуга беше овозможена за клиентите кои се исто така и хостирани во МКхост, а отсега е отворена и за оние кои во МКхост имаат регистрирано само домен.

За повеќе информации како може да ја искористите оваа услуга, статијата Редирекција на .mk домени во нашата База на знаење ќе ви даде детално објаснување во повеќе чекори.

Ако вашиот сајт, освен што е регистриран во МКхост, е исто така и хостиран, повеќе информации за редирекција на домени можете да добиете на статијата Редирекција на даден домен преку cpanel.