Автор: Марија Димитријевска

Covid Online Business

Влијанието на Ковид-19 во развојот на веб индустријата

Ниту една индустрија не остана недопрена од корона вирусот. Пандемијата за IT секторот значеше експанзија, бидејќи многу поединци и претпријатија сфатија дека за успешен бизнис потребно е веб решение. Во

Прочитај повеќе

МКхост беше дел од WordCamp Skopje

WordCamp Skopje е настан за сите WordPress ентузијасти поддржан од „Wordpress Fondation“. Главниот товар на организацијата паѓа на волонтерите и ентузијастите кои се дел од самиот настан. WordCamp Skopje 2019

Прочитај повеќе

Зошто е потребно секој бизнис да има веб сајт?

Дали започнуваш бизнис, а немаш веб сајт, или не ти е јасно зошто е потребен веб сајт за твојот бизнис? Во дигиталната ера, помеѓу најчесто поставувани прашања се наоѓа токму

Прочитај повеќе