Автор: support

email listi

Известување за валидација на емаил адресите на домен контакти за .mk и .мкд домени

Македонска Академска Истражувачка Мрежа МАРнет, која го донесува и раководи со правилникот за регистрација и работа со врвниот македонски (.mk и .мкд) домен, испратија барања и задолженија до регистрарите за валидација на емаил адресите кои фигурираат и се поставени како контакти за секој од регистрираните .mk и .мкд домени.

Прочитај повеќе