Автор: Ivan Vasileski

Со промена на соодветна порта до безбедна емаил комуникација

За своите корисници МКхост секогаш се труди да ги имплементира светските ИТ стандарди. Поради тоа, МКхост веќе започна со имплементација на користење на сигурни порти и целосно исфрлање на сите

Прочитај повеќе