Ознака: Онлајн бренд

email listi

Значење на емаил листите за еден онлајн бренд

Еден од најзначајните фактори за раст на онлајн бизнисите е преку емаил маркетинг, односно со градење на емаил листи. Со помош на овие листи, на едно место можат да се

Прочитај повеќе