Ознака: МАСИТ

МКхост стана дел од МАСИТ

Во текот на претстојнава недела, МКхост како водечка компанија за хостинг и домен услуги во Република Македонија, стана дел од Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ). МАСИТ е

Прочитај повеќе