Ознака: Денови на кариера

Денови на кариера по 20-ти пат

Во петокот 1-ви април, на Економскиот факултет Скопје се одржа Career Days (Денови на кариера) по јубилеен 20-ти пат, во организација на AIESEC Skopje. Овозможувајќи на студентите да остварат поблизок

Прочитај повеќе