Контакт

Поштенски контакт

МКхост
Бул. Јане Сандански бр. 71А  А.4.7
(Capitol Mall & Residence)
1000 Скопје
Македонија

Информации и продажба 02 2779 444

Техничка поддршка 02 2791 722
Директен контакт со одговорни администратори:
Билјана +389 76 233 418
Иван +389 71 318 520

Информации за домени и пререгистрација 02 2779 444
Магдалена +389 78 318 521
Адреса: Бул. Јане Сандански бр. 71А  А.4.7 (Capitol Residence)
Работно време: Понеделник-Петок 09:00 – 17:00

Сметководство, фактури и нарачки 02 2779 444
Ивана: +389 78 207 250
Факс: +389 2 2779 444

Веб дизајн – изработка, доработка и оддржување на веб сајт
Марјан: +389 76 207 908

Контакт преку е-маил

Регистрација на нови домени, пререгистрација, трансфер, обнова, ДНС промена:
domains@mkhost.com.mk

Поддршка за проблеми/побарувања/технички прашања:
support@mkhost.com.mk

Информации за услугите, барање на понуди, вршење нарачки:
info@mkhost.com.mk

Уплата, сметководство, начини на плаќање, профактури и фактури:
billing@mkhost.com.mk

Изработка на веб дизајн, одржување на веб страни и дизајнерски услуги:
webdesign@mkhost.com.mk

Поплаки, спам проблеми, секаков вид на злоупотреба на нашите услуги:
abuse@mkhost.com.mk

Приклучете ни се на Facebook

Приклучете ни се на Twitter

[contact-form-7 id=”361″ title=”Contact form 1″]