Автор: Ангела Стефановска

email spam

5 начини како да намалиш спам преку емаил пораки

Борбата против спам пораките е во тек уште од првиот регистриран инцидент во 1978-ма година, кој зафати 393 лица. Иако не е можно целосно да се елиминираат спам пораките, наредниве

Прочитај повеќе
brzina na sajt

Проблеми со бавен веб сајт? Корисни совети за подобрување на брзината

Во денешно време многу е важна брзината со која располага твојот веб сајт при неговото отворање и користење. Брзината на сајтот влијае на повеќе клучни параметри, како што е рангирањето

Прочитај повеќе