Видео 8 – Персонализација на темплејт

Ова е осмото видео од серијалот 10 видео материјали за тоа Како до сопствена веб презентација.

Во оваа видео со помош на софтверот кој го симнавме и инсталиравме во претходното видео ќе го персонализираме темплејтот кој го избравме.

По завршување на оваа видео:

  • Ќе знаете како да го персонализирате темплејтот.
  • Ќе знаете како да го подесите да функционираат сите линкови.
  • Ќе знаете како да го поставите на веб сервер.

Ресурси: