Видео 10 – Креирање поддомени

Ова е десето и последно видео од серијалот за 10 видео материјали за тоа како до сопствена веб презентација.

Во оваа видео ќе креираме поддомени во видот poddomen.vaswebsite.com за што имате неограничена можност со хостинг пакетот.

По завршување на оваа видео:

  • Ќе знаете да креирате поддомени на Вашиот основен домен.

Ресурси: