Видео 1 – Хостинг и домен регистрација

Ова е првото видео од серијалот 10 видео материјали за тоа Како до сопствена веб презентација?

По завршување на оваа видео:

  • Ќе знаете што е тоа домен име?
  • Ќе знаете што претставува хостинг?
  • Ќе регистрирате сопствено домен име.
  • Ќе знаете како да го нарачате најоптималниот пакет за Вашиот бизнис специјално креиран само за Вас.

 

Ресурси: