Веб развој

МКхост на своите клиенти освен веб хостинг им нуди изработка и дизајн на веб сајтови. Ние сме тука да ви понудиме решенија кои ќе ги задоволат сите ваши потреби кои ќе го подобрат вашиот бизнис и вашата работа ќе ја направат полесна. Нашиот тим ќе се потруди да вашиот веб сајт биде направен по највисоки стандарди и најнови технологии. Сите решенија можат да се имплементираат во најразлични технологии (HTML, PHP, .NET итн.) кои можат да бидат хостирани од нас или пак од некоја друга компанија по ваш избор.

Ние обезбедуваме професионален дизајн, хостирање и програмирање на вашиот веб сајт, а со тоа самите ние се издвојуваме над другите компании. Тоа го правиме со користење на следената генерација за управување на содржински системи кои овозможуваат на вас да ги надоградите сите аспекти од вашиот веб сајт без да зависите од програмери и веб дизајнери.

Нашиот процес при изработка на целосно веб решение:

  • Првични консултации;
  • Спецификации на проектот;
  • Креирање на архитекутра;
  • Дизајн;
  • Имплементација;
  • Тестирање и верификација;
  • Хостирање;
  • Одржување;

Сите наши сајтови имаат професиоонален сопствен дизајн. Нашиот веб развивачки тим ќе ви испорача ефикасен веб сајт со кој вие ќе се горедеете.

За повеќе информации ве молиме исконтактирајте не.

[contact-form-7 id=”361″ title=”Contact form 1″]