Tag: вработување

Оглас за работа за веб дивелопер во МКхост

Оглас за работа во МКхост (Веб дивелопер) Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за работа на позиција веб дивелопер и ги поканува заинтересираните да аплицираат. Позицијата е отворена за секој кој

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост

МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува заинтересираните да аплицираат.     Кој може да аплицира?   студенти на ФИНКИ кои се при крај со студиите и се расположени

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост лето 2015 – социјални медиуми и маркетинг

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на Економски факултет (насока Е-бизнис) да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост лето 2015

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна компанија формирана

Прочитај повеќе

Оглас за работа – Систем администратор

МКхост е приватна компанија која од 2005-та година нуди веб хостинг и регистрација на домени. МКхост е официјален и број еден регистрар во Македонија за .mk домени и хостирање на

Прочитај повеќе