Tag: пракса

Оглас за агент за поддршка и продажба

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува заинтересираните да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна компанија формирана во 2005та

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува сите заинтересирани да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна компанија формирана во 2005та

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост

МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува заинтересираните да аплицираат.     Кој може да аплицира?   студенти на ФИНКИ кои се при крај со студиите и се расположени

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост лето 2015 – социјални медиуми и маркетинг

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на Економски факултет (насока Е-бизнис) да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна

Прочитај повеќе

Оглас за пракса во МКхост лето 2015

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна компанија формирана

Прочитај повеќе