Tag: бесплатен хостинг

Оглас за пракса во МКхост лето 2015 – социјални медиуми и маркетинг

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на Економски факултет (насока Е-бизнис) да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение. МКхост е приватна

Прочитај повеќе

Што е IMAP и зошто да го користиме?

Вовед во IMAP IMAP е креиран во 1986 година, но по сите изгледи одлично се вклопува во модерниот свет на секогаш достапна интернет конекција. Идејата била корисниците да не мора

Прочитај повеќе

Бесплатен хостинг – дали вреди да се ризикува?

Продолжуваме со серијалот на постови кои МКХост и Претприемач ги подготвуваат со цел еден претприемач да го зголеми своето знаење и да не биде затечен во користење на различна техничка

Прочитај повеќе