МКхост со најмногу регистрирани Македонски домени

Македонски домениМКхост до сега има регистрирано над 1000 Македонски домени за потребите на своите клиенти. Успешно и професионално низ текот на 5-те години од МКхост, ги менаџиравме и менаџираме регистрираните домени за нашите клиенти. Секогаш на нивна страна, се трудиме да обезбедиме максимална услуга, брзина во активација на домените како и доставување на потребни документи по потреба.

 

18542 активни и регистрирани Македонски домени до 21.03.2011

Направивме кратка анализа на моменталните домени кои се активни и регистрирани. Анализата ја спроведовме со јавно достапните податоците од официјалниот сајт на Македонскиот регистрар – Марнет. Па така, вкупниот број до крајот на денот (21.03.2011) изнесуваше: 18542 активни и регистрирани домени.

 

МКхост има најмногу активни домени

Регистрант Бр. Рег. Домени
МКХОСТ ДООЕЛ 722
МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ АД 537
МАКЕДОНИЈА ОН-ЛИНЕ 303
ТИМ КOРПOРЕЈШН 226
Адвокат Драган Поповски 252
АКВИЛА КОРПОРАЦИЈА 59
БАБИЛОН СОФТВЕР СОЛУШН 66

Благодариме на довербата од нашите клиенти, што се искачивме на првото место по број на активни, регистрирани Македонски домени.

МКхост се стреми кон постојано подобрување на услугата. Вршиме автоматизација на процесот за регистрација на Македонските домени и се обидуваме периодот за регистрација да биде што е можно помал. Се надеваме дека во блиска иднина регистрарот ќе овозможи и моментална онлине регистрација, па секој ќе може да добие .mk домен за само неколку минути.

 www.