Летна шема 2010 со МКхост 20% попуст

20% попуст на сите услуги на МКхост

Попуст од 20% на сите услуги на МКхост. Внесете го кодот за промоции: letnashema при нарачка на услугите.

Уживајте во летото 2010, гледајте фудбал, сончајте се, а кога ќе ви затреба да ги објавите вашите слики на блог, може да закупите домен со ваше име (Пример: ime.mk) заедно со хостинг простор и да ги објавите вашите доживувања на блогот 😉 .

Можеби сакате да отворите ваша сопствена веб страна за објавување на вашиот омилен тим од Светското првенство во фудбал 2010?

Сепак, тука сме и работиме за вас нон стоп нудејќи попуст за нашите услуги. Не заборавајте МКхост има сервери во Македонија како и стандардните во USA.

Сакате да си го зафатите вашето име со регистрација на .mk домен? Регистрирајте .mk домен за само 799 денари за една година со попустот.

Доколку ви е потребен веб дизајн, изработка на лого, редизајн или било каква дизајн услуга, може да побарате соодветна услуга на следниот линк и да добиете одговор од нашиот дизајнерски тим кој секогаш е спремен да ги задоволи вашите дизајн потреби.