Како да трансферираш .mk домен во МКхост и што добиваш со тоа?

Во само два чекори можеш твојот постоечки .mk домен да го трансферираш кај нас бесплатно и да станеш дел од најголемото онлајн семејство.

Доколку го трансферираш доменот до 01.12.2019, можеш да станеш потенцијален добитник на бесплатен Basic хостинг. Најсреќните тројца добитници ќе бидат објавени на 02.12.2019

Погледни кои бенефити ќе ги имаш доколку станеш наш клиент 👇

За повеќе информации погледни на следниов линк 👇
https://mkhost.com/mk/domains/transfer/

Со среќа на сите!