Author: МКхост

Обука: Основи на Интернет огласување

Обука: Основи на Интернет огласување Датум: петок, 11 декември 2009, Организатор: Центар за нови медиуми Локација: Клуб на новинари Интернетот е место каде можете да бидете еден од многуте кои

Прочитај повеќе

Од сега МКхост со сервери во Македонија

Зошто хостинг услугите на сервери лоцирани во локалната област на посетителите е битна за Маркетинг и Е-Комерција? Многумина корисници кога бираат хостинг компанија не знаат дека тоа има големо влијание

Прочитај повеќе

Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи. На која платформа да го хостирате вашиот веб сајт?

Доколку планирате да стартувате сопствен веб сајт едно од почесто поставуваните прашања е на која платформа ќе припаѓа истиот. Најкористените платформи се: Windows и Linux/Unix. Помеѓу овие две платформи постои

Прочитај повеќе